logo

Hodnocení podzimu 2014 A týmu

23/1/2014

Áčko začalo svou čtvrtou sezónu velmi špatně, když v plné útočné síle podlehlo přesvědčivě v úvodním utkání celku FC Blasters 4:8. Pak však přišla série 4 výher, která tým vyšvihla na 2. místo a následoval přímý souboj o druhé místo ve kterém jsme podlehli Vlčákům 6:9. Do konce podzimu jsme však již prohrál pouze s Flamengem 5:7 a všechny ostatní zápasy jsme vyhráli, což pro nás po podzimu znamená 1. místo s náskokem 5 bodů na druhý tým tabulky. Za zmínku stojí naše dosavadní nejvyšší výhra v okresním přeboru 13:3 s Trencampe.

Docházka hráčů áčka je tradičně na velmi dobré úrovni. Nejméně zápasů odehrál Tomáš Krejcar, který se ve třetím zápase zranil a Vojta, který dává přednost golfu. Naopak stoprocentní docházku měli Honza Krejcar a Ondra Krejcar.

V bráně za áčko během podzimu nastoupili čytři brankáři. Nejhůře z nich dopadl Přéma, který odchytal pouze první zápas a inkasoval 8 branek. Faktem je, že tým mu svým přístupem v tomto utkání moc nepomohl. Naopak nejlepší bilanci vítězných utkání má Luboš Radoň, který odchytal také jedno utkání a podílel se na vítězsví 7:5. Ve čtyřech utkáních nastoupil také Vojta Hříbal, který inkasoval 16 branek, pouze v jediném utkání prohrál (5:7 Flamengo C), ale také asistoval u dvou branek. Nejlepším brankářem podzimu je však Michael Kotland, který letos hodně zlepšil přístup k trénninkům i zápasům a to přineslo i zlepšení jeho výkonů. V 8 utkáních nastoupil jako brankář inkasoval 26 branek, jednou vychytal nulu a jednou vstřelil i branku a na třech se podílel přesnými přihrávkami.

V obraně jasně statisticky dominuje Jakub Krejcar, který dal 19 branek a u třiceti branek nahrával, což ho řadí zřejmě úplně k nejtvořivějšímu obránci naší soutěže. Kuba, lae také obdržel jednu žlutou kartu. Na druhém místě mezi obránci se umístil Ondra Krejcar, který třikrát skóroval a sedmkrát na gól přihrál, navíc velmi zlepšil svoji obrannou fázi oproti loňské sezóně. Na pomyslném bronzovém stupínku se umístil Milan Havelka, který se čtyřikrát brankově vyjádřil a jednou asistoval, ale především on nejvíce zodpovídá za obrannou fázi mužstva. Těsně za ním se umístil Jakub "Liga" Moravec se dvěma brankama a třemi asistence v 6 zápasech. Na výpomoc z béčka přišel také Zdenda Holler v jednom zápase se jednou prosadil a jednou přihrával, taktéž v jednom utkání za nás nastoupil Honza Radoň, který si nasvůj první kanadský bod v áčku musí ještě počkat.

V útoku nejvíce řádil Honza Krejcar, 41 branek ho řádí na průběžné první místo střelecké tabulky okresního přeboru a u 21 branek asistoval. Na druhém místě se umístil jako největší objev podzimu Michael Kotland, který se šestkrát gólově prosadil a čtyřikrát přihrával.Na třetím místě se umístil Dominik Dědeček, který jako posila z béčka nastoupil ve čtyřech utkáních dal 6 branek a na čtyři přihrál na čvtrtém místě se umístil Pavel Janko s pěti brankami a stejným počtem asistencí a obdržel jednu žlutou kartu. Paradoxem je, že Pajas se v áčku prosadil na podzim více než za béčko.Za nimi skončil Tomáš Krejcar se třemi brankami a dvěma asistencama. Jednu branku na podzim vstřelil Dominik Moravec, který i inkasoval jednu žlutou kartu.

Béčko letos áčku výrazně pomohlo a všichni hráči z béčka, kteří za áčko nastoupili podali velmi dobré výkony.

Áčko oproti loňské sezóně podávalo mnohem vyrovnanější výkony. Velmi dobře na podzim fungovala především obrana, což je u nás základem úspěchu. Kvalita našich hráčů bohužel není taková, abychom si to mohli se všemi týmy rozdat "na férovku". Velkým plusem pro áčko je domácí hřiště, na kterém jsme během podzimu neztratili ani bod. Doufejme, že se nám i na jaře budou vyhýbat zranění. Cíl pro jaro je vzhledem k postavení v tabulce jasný, ale rozhodně ne snadný, tím je postup do krajského přeboru.