logo

Schůze klubu 2014

Dne 6.12. 2014 proběhla v Blešně v klubu schůze klubu FC Blešno.
Přítomni: Daněk Lukáš, Dědeček Dominik, Havelka Milan, Holler Zdeněk, Hůlka Ondřej, Janko Pavel, Jech Stanislav, Kotland Jan, Kotland Michael, Krejcar Jakub, Krejcar Jan, Krejcar Ondřej, Kroupa Michal, Moravec Dominik, Moravec Jakub, Novák Vít, Radoň Luboš
Omluveni: Pistora Přemysl, Radoň Jan
Neomluveni: Hochman Tomáš, Hříbal Vojtěch, Jonáš Šimon, Mazan David

Jednalo se o schůzi, jejíž účast byla nejvyšší v historii klubu.Schůze měla začít v 16:00, ale než přišla většina členů klubu bylo již 18:30. Do té doby byla puštěna videa a fotky z podzimu 2014.
Prvním bodem schůze se stala pokladna, o které se debatovalo velmi dlouho a nakonec byly odsouhlaseny většinou nové pokuty.
Následovalo zhodnocení sportovních výsledků mužstev. Po zhodnocení následovala volba manažerů a novým manažerem béčka se stal Zdeněk Holler. Dále byly poupraveny povinnosti hlášení se hráčů na zápasy a tréninky.
V dalším bodě se probíralo soustředění 2015 , které se nakonec bude konat v Rokytnici v Orlických Horách, termín ještě není znám.
Nakonec se dlouze debatovalo o uspořádání turnaje v hale v Třebechovicích, který se nakonec bude konat nejspíše 10. ledna.
Poté již následovala volná zábava.


Vedení klubu FC Blešno děkuje všem členům za aktivní účast na schůzi.

P.S.: Na schůzi byl probírán ještě jeden bod a hodně dlouze, ale jeho zveřejnění by mohlo mít negativní dopad na chod klubu.