logo

Běleč Cup 2021

Na turnaj do Bělče jsme vyrazili s historicky nejmladším a také zřejmě nejhorším týmem.

Sestava: Novák Martin - Hůlka Ondřej, Janko Pavel, Krejcar Ondřej, Novák Lukáš - Čížek Daniel, Dědeček Dominik, Krejcar Jan, Novotný Marek, Moravec David

FC Blešno - Třebechovice 8:0 (3:0)

branky: 3 Dědeček Dominik, 2 Čížek Daniel, 2 Novotný Marek, Hůlka Ondřej

V prvním zápase jsme se rychle dostali do vedení a pak to již byla jen otázka výše naší výhry. Docela úspěšně v útoku řádila naše rumová křídla.

FC Blešno - Třebechovice 5:0 (2:0)

branky: 4 Krejcar Jan,  Čížek Daniel

Ve druhém utkání jsme narazili na tým, který byl složen na poslední chvíli a nerozehranost na něm byla znát. Byl to, ale znatelně těžší soupeř než v prvním utkání, ale Buld nás střelecky podržel.

FC Blešno - Borek 0:3 (0:2)

branky: ----

Ve třetím utkání nás čekal favorit turnaje a bohužel nám nedal moc čuchnout ani čutnout. V zápase náš soupeř jasně dominoval a pustil nás pouze do pár šancí, které jsme neproměnili.

FC Blešno - Běleč 1:2 (1:1)

branky: Dědeček Dominik

V prestižním derby jsem inkasovali jako první. Poté jsme začali postupně přebírat otěže utkání my, z čehož vyústila pěkná akce, po které vyrovnal Liberec. I v druhé půli jsme byli aktivnější, ale bez gólů. Tak vzal míč Libor přeběhl celé hřiště a ukořistil pro domácí vítězství.


Z turnaje máme smíšené pocity. Jediný lepší výkon podal Martin ostatní zůstali za svým průměrem. Nejvíce rozhodně mrzí prohra s Bělčí.