logo

10. výročí založení klubu

Dne 26.6.2021 jsme se rozhodli oslavit 10 let fungování našeho klubu. I přes různé peripetie během půlročních příprav. Od rána vše klapalo takřka jako po drátkách. Na půl desátou se začali sjíždět naši soupeři ze staré gardy Hradce Králové, kteří nakonec dorazily se dvěma hráči na střídání. Lehce po desáté jsme mohli začít. Do utkání jsme vstoupili s respektem, ale se snahou hrát pěkný fotbal, což se dařilo. V 10. minutě vybojoval míč Milan a střelou pod břevno nás poslal do vedení - 1:0. O tři minuty později předvedl lahůdku Liberec, když si dovolil přelobovat Jelínka v bráně hostů - 2:0. Dvě minuty před poločasem se ještě prosadil krásnou střelou do šibenice Pajas - 3:0.

Do druhé půle jsme vstoupili vlažněji a naším nejvytíženějším hráčem byl Vojta, který se překonával. Ve 28. minutě se nakonec hosté dočkali, když se prosadil po chytrém střídání Josef Ringel - 3:1. O tři minuty později hosté snížili na rozdíl jediné branky zásluhou Josefa Kočajdy - 3:2. Nedlouho poté hosté netrefili zcela prázdnou bránu. Nakonec se však vyrovnání dočkali, když se prosadila největší hvězda hostů hráč ligového Jablonce David Macháček - 3:3. Mohlo se jít na penalty, kde jsme naprosto selhali. Zápas to byl krásný a pro všechny z nás to byl obrovský zážitek. Děkujeme staré gardě, že nám dali tu možnost zahrát si proti legendám hradeckého fotbalu, speciální poděkování patří Milanu Frýdovi, který to pomohl zorganizovat.

Po zápase jsme poseděli a popovídali si všemi. Od 13:45 se začalo chystat další utkání mezi béčkem a legendami Blešna. Před utkáním měli krásné vystoupení Cheeky cheerky - Hradec Králové . A poté již mohlo začít očekávané utkání. Jako první se prosadili legendy zásluhou Standy Jecha - 0:1.  Chvíli na to se prosadil Michal Kroupa a legendy vedli - 0:2. Béčko však zabralo a záslouhou Zdendy snížilo na - 1:2. To však vyhecovalo Standu, který vrátil legendám dvoubrankový náskok - 1:3.

Druhá půle se nesla ve znamení snahy béčka a bránění legend, ze kterého se vymezila šance Standy, který dokončil hattrick - 1:4.

Béčko se již nedokázalo prosadit a tak si výhru odnesly legendy. Penalty již byly pouze formalitou.

Poté již proběhlo závěrečné vyhodnocení činnosti, předání památečních předmětů a pařba do brzkých ranních hodin.