logo

Běleč Cup 2024

Na turnaj v Bělči jsme letos poslali jeden tým v tomto složení:

Novák Martin -  Hůlka Ondřej, Krejcar Jakub, Janko Pavel, Novák Lukáš - Krejcar Jan, Dědeček Dominik, Moravec David, Šedina Marek

Turnaj bohužel začal o trochu později, protože jsme hráli první zápas a Pokémon s Martinem přijeli déle. Navíc díky absenci Pajase a kopaček Máry, jsme první utkání museli odehrát bez střídání.

FC Blešno - Běleč B 2:1 (1:1)

branky: Dědeček Dominik, Krejcar Jan

V prvním utkání šlo bělečské béčko do vedení díky obrovské hrubce Martina. Ještě v první půli po krásné individuální akci srovnal Liberec. V poslední minutě přetavil naší mírnou převahu po asistenci Pokémona přízemní střelou na přední tyč Buld ve vítězství.

FC Blešno - Bad Boys 3:1 (2:1)

branky: Šedina Marek 2, Dědeček Dominik

V druhém utkání jsme inkasovali hned z prvního útoku. Postupně jsme však začali přebírat otěže utkání. Nejprve se po buldově centru a sklepnutí Máry se prosadil Liberec. Následně si tito dva vyměnili pozice a poprvé se prosadil Mára. V druhé půli jsme se již prosadili pouze jednou, ale krásně. Buld nalezl centrem Máru a ten hlavou zamířil přesně na zadní tyč.

FC Blešno - Běleč A 1:1 (1:0)

branky: Šedina Marek

Ve vyrovnaném utkání s Bělčí jsme šli do vedení po skvěle provedeném brejku. Liberec nabídl míč před prázdnou bránu Márovi. V druhé půli jsme si trestuhodně nechali projít Libora, který srovnal na konečných - 1:1.

FC Blešno - U Halíků 5:3 (4:1)

branky: Krejcar Jan 2, Dědeček Dominik, Moravec David, Šedina Marek

V posledním utkání jsme podali nejhorší výkon v turnaji, rychle jsme se dostali do vedení -3:0. Poté jsme nechali soupeře snížit na - 3:1.

Do poločasu jsme se prosadili ještě jednou my. A druhou půli jsme i díky zahozeným šancím a nesmyslům v obraně prohráli - 1:2.

I přes poměrně nepovedený poslední zápas jsme nakonec po letech opět v Bělči zvítězili a přivezli opět pohár do Blešna. Herní projev byl celkem slušný i přes velmi náročný terén.