logo

Crystal Cup 2016

22/08/2016

Letos se na turnaj sjelo pouze 5 týmů, tak se hrálo stylem 2x10 minut každý s každým.

Sestava (A - tým): Novák Pavel - Daněk Lukáš st., Novák Lukáš , Kotland Michael - Krejcar Tomáš, Moravec Dominik, Janko Pavel,Daněk Lukáš ml.

Sestava (B - tým): Provazník Dominik - Jech Stanislav, Hůlka Ondřej, Dědeček Dominik,Novák Vít - Moravec Jakub, Jirásek Jan, Kotland Jan

FC BLEŠNO A - Dubina 1:3

Áčko se díky Tomášovi ujalo v první půli vedení, ale soupeř ještě do poločasu dvěma góly otočil a v druhém přidal ještě jeden kousek. V závěru mělo áčko velkou šanci na snížení, tu však naši hráči nevyužili.

FC BLEŠNO B - Stříbrňák 0:2

Béčko bylo od začátku lepší, ale po první vážné akci soupeře inkasovalo, načež se jeho hra zbortila, jak domeček z karet.

FC BLEŠNO A - Stříbrňák 1:3

Áčko soupeři nestačilo soupeři hlavně v zakončení, tak zaslouženě prohrálo.

FC BLEŠNO B - Běleč 1:1

Běleč se dle očekávání dostala do vedení, ale Dominik Dědeček krásnou střelou srovnal na konečných 1:1

FC BLEŠNO A - Běleč 4:1

Áčku dorazil na tento zápas Michael Kotland, což se projevilo a Běleč potrdilo. Navíc zákrok turnaje v tomto utkání předvedl Pavel.

FC BLEŠNO B - Dubina 1:4

Béčko v tomto zápase na soupeře absolutně nestačilo, a opět alespoň kosmeticky upravil Dominik Dědeček.

FC BLEŠNO A - FC BLEŠNO B 3:2

Áčko se dostalo do pohodlného vedení 3:0. Za áčko se prosadil i benjaminek týmu Lukáš Daněk mladší, ale dvěma góly ze zápasu ještě udělal drama Dominik Dědeček.

Letošního ročníku se zúčastnilo pouze 5 týmů. Turnaj po zálsuze vyhrál Stříbrňák, který nakonec ztratil pouze 2 body za remízu s Bělčí. Druhá byla Dubina, třetí naše áčko, čtvrtá Běleč a páté naše béčko. To si ale aspoň připsalo cenu pro nejlepšího střelce turnaje, kterou získal Dominik Dědeček po penaltovém rozstřelu s Pajasem, když oba na turnaji vstřelili 4 branky.

Všem hráčům patří poděkování za přípravu turnaje a jeho úklid. Zvláštní poděkování patří Páje Ježkové a Patrikovi za obsluhu.