logo

Novoroční turnaj 2024

Sedmý ročník ročník Novoročního turnaje proběhl 6. ledna 2024 a každý zápas trval 1x15 minut

Sestava - FC Blešno A: Novák Martin -  Hůlka Ondřej, Krejcar Jakub, Voltr Jaroslav -  Dědeček Dominik, Krejcar Jan, Moravec David

FC BLEŠNO - Jump Boyz 4:3

branky: Dědeček Dominik 4x - Jaroš 2x, Březák

Náš tým sice v prvním utkání dvakrát prohrával, ale nakonec díky krásným akcím a skvělé produktivitě Liberce zvítězil, i když gólů jsme mohli dát více a také soupeř mohl v poslední minutě vyrovnat.

FC BLEŠNO - Rimpex 3:1

branky: Dědeček Dominik 2x, Krejcar Jan - Lukášek Miroslav

Do druhého zápasu jsme vstoupili dobře a po precizně zahraném kopu od Bulda jsme dostali do vedení. To následně navýšili Liberec. Rimpexu se podařilo snížit po povedeném přímém kopu od Míni, ale to byl z jejich fotbalové snahy všechno. Poté už se spíše soustředili na dohrávání soubojů. Vítězství nám opět pojistili Liberec.

FC BLEŠNO  - FC Dvorek 0:1

branky: -Látal

V pohodovém utkání jsme v páté minutě inkasovali. Poté zahodil penaltu Buld. A když jsme zahodili i další šance, bylo jasné, že ve skupině skončíme druzí. 


1. semifinále

Malšovice - FC Dvorek 3:0

branky: Blecha, Žalud, Lemon

V prvním semifinále si Malšovice došly zkušeným výkonem pro zasloužený postup do finále.

 

2. semifinále

FC Blešno - FC Kozinec 2:4 

branky:Krejcar Jan, Krejcar Jakub - Novotný Jan 2x, Dostálek, Andrys

V úvodu utkání jsme nejprve v útočné akci selhali a Kozinec to z protiútoku potrestal. Následně si při rohu neuhlídal svého hráče Jára a bylo to o 2. Když Kozinec po další naší chybě přidal třetí branku vypadalo to s námi velmi bledě. Následně však dorazil martinovu střelu do brány Buld a vykřesal naději. Kozinec nám opět odskočil, ale tři minuty před koncem snížil Kuba a přes veškerou snahu se nám již více nepodařilo.

O 3. místo

FC BLEŠNO - FC Dvorek 3:2

branky: Dědeček Dominik, Krejcar Jan, Voltr Jaroslav - Látal, Želízko

Do zápasu o třetí místo jsme vstoupili naprosto famózně a po pěti minutách jsme vedli 3:0. Dvorku se nakonec podařilo dvakrát snížit, ale na našem třetím místu to nic nezměnilo.

Finále

Malšovice - FC Kozinec 4:0

branky: Jareš, Jarotek, Krejčí, Brokeš 

Malšovice ve finále dominovali a nenechaly nikoho na pochybách, že si po roce opět odvezou pohár domů.

    Konečné pořadí a skóre:
  1. Malšovice          13 : 4
  2. Kozinec               9 : 8
  3. FC Blešno A      12 : 11
  4. FC Dvorek           7 : 8
  5. Jump Boyz        18 : 8
  6. Šachtar Dojezd 13 : 14
  7. FC Webeza       11 : 13
  8. Rimpex               7  : 24


Nejlepším střelcem se stal Dominik Dědeček z týmu FC Blešno  se 7 vstřelenými brankami. A nejlepším brankářem byl Jan Weisser z týmu Roudnice. Speciální poděkování patří Jakubovi Moravcovi za pískání. Děkujeme všem zúčastněným za krásné sportovní výkony.

Poprvé jsme do turnaje poslali pouze jeden tým. Opět jsme pohodlně postoupili ze skupiny a tradičně jsme selhali v semifinále. Boj o bronz se nám naopak povedl. Faktem je, že letos byl turnaj neskutečně vyrovnaný.