logo

Ledce Cup 2017

05/07/2017

Zúčastnili jsme se turnaje obsazeného dvanácti týmy, které byly rozděleny do dvou skupin. Každý zápas se hrál dvakrát šest minut..

Sestava: Novotný Marek -Dědeček Dominik, Jech Stanislav, Voltr Jaroslav - Moravec David, Krejcar Jan, Krejcar Tomáš, Kouba Zdeněk

FC BLEŠNO - Brazílie 7:2 (2:2)

Branky: Krejcar Jan 2, Krejcar Tomáš 2, Kouba Zdeněk , Dědeček Dominik, Voltr Jaroslav

V úvodním utkání nás čekal outsider turnaje. Bohužel jsme hlavně v prní půli nepředvedli moc oslnivý výkon, tak to bylo 2:2. V druhém poločase jsme se přeci jenom zvedli dokráčeli jsme si pro vysoké vítězství.

FC BLEŠNO - Jeníkovice 0:0 (0:0)

Branky: ---

Druhý zápas a naše neoblíbené Jeníkovice. Za celý zápas jsme je prakticky nepustili do šance, ale jsme nebyli schopni žádnou proměnit.

FC BLEŠNO - Prima Jam B 2:2 (0:1)

Branky: Krejcar Jan, Kouba Zdeněk

Do zápasu s favoritem skupiny jsme nastoupili s taktikou tří obránců a jednoho útočníka. I přesto se favorit dostal v první půli do vedení. Do druhé půle jsme však lépe vstoupili my, když svůj důraz přetavil v gól Zdenda. Favorit se dvě minuty před koncem opět dostal do vedení. My jsme však hned po rozehře odpověděli kombinací bratří Krejcarů a srovanli jsme na konečných 2:2.

FC BLEŠNO - Penetrátoři 1:2(0:1)

Branky: Krejcar Jan

Opět utkání s favoritem a stejná taktika. Tentokrát jsme hráli na šotolině a bohužel jsme soupeře pustili do dvoubrankového vedení. V druhé půli po krásné individuální akci snížili Honza. Minutu před jsme předvedli krásnou kombinaci po níž postupoval Standa sám na brankáře, ale nedal a tak jsme poprvé na turnaji prohráli.

FC BLEŠNO - FC Máme hlad 4:0 (0:1)

Branky: Krejcar Jan 2, Voltr Jaroslav, Dědeček Dominik

V posledním zápase jsme potřebovali minimálně remizovat, abychom postoupili do čtvrtfinále. Nakonec jsme si dokráčeli pro suverénní vítězství.

Čtvrtfinále:

FC BLEŠNO - Kočičí packy 0:1 (0:1)

Branky: ----

Ve čtvrfinále jsme narazili na tým složený převážně z hráčů Přepych. Do zápasu jsme vstoupili lépe, ale bratři Krejcarovi ve svých šancích selhali. Soupeř jednu z esvých šancí proměnil a proto vedl. V druhé půli to byla z naší strany spíše již jenom křeč. Naší jedinou gólovku jsme neproměnili a tak js jsme vypadli.

Pocity z turnaje máme hodně rozpolcené. Ostudu jsme neudělali, ale žádný extra výsledek jsme si také neodvezli. Zajímavostí je, že jsme prohráli pouze s finalisty tohoto turnaje. Faktem je, že jsme letos přijeli s nejmladším týmem v historii a je vidět, že některým našim hráčům ještě potřebné zkušenosti chybí. Děkujeme za podporu na turnaji našim fanynkám a fannouškům(Fanoušek je od slova fandit, ne kritizovat.)