logo

Ledce Cup 2018

05/07/2018

Zúčastnili jsme se turnaje obsazeného deseti týmy, které byly rozděleny do dvou skupin. Každý zápas se hrál dvakrát 8 minut..

Sestava: Janko Pavel -Dědeček "Liberec" Dominik, Jech Stanislav, Hůlka Ondřej - Moravec David, Krejcar Jan, Voltr Jaroslav, Novák "Pokémon" Lukáš

FC BLEŠNO - Penetrátoři 1:2 (1:1)

Branky: Krejcar Jan

V prvním zápase nás čekal obhájce vítězství. V utkání jsme se dostali do vedení díky povedené akci Honzy, ale poté jsme si dali dva vlastní góly a odešli poraženi.

FC BLEŠNO - NK Growl 1:0 (1:0)

Branky: Dědeček "Liberec" Dominik

V druhém zápase nás čekal účastník krajského přeboru malé kopané. V utkání jsme dostali do vedení po povedeně sehrané kombinaci, když se prosadil Liberec a poté jsme vedení i spřispěním štěstí ubránili až do konce.

FC BLEŠNO - Rimpex 2:4 (2:1)

Branky: Janko Pavel, Moravec David

V tomto utkání jsme se dostali do dvoubrankového vedení po střelách Pajase a Davida Moravce, pak jsme bohužel úplně propadli při bránění a nakonce jsme prohráli.

FC BLEŠNO - Moribundus 7:2(4:1)

Branky: Jech Stanislav 2, Novák "Pokémon" Lukáš 2, Dědeček "Liberec" Dominik, Voltr Jaroslav, Janko Pavel

V poslední zápase ve skupině jsme potřebovali uhrát minimálně remízu. V tomto utkání jsme naprosto dominovali a zajistili si tak postup do čtvrtfinále.

Čtvrtfinále:

FC BLEŠNO - Prima Jam 2:6 (0:4)

Branky:Voltr Jaroslav, Moravec David

Před nejdůležitějším zápasem nám odjel Liberec. Díky čemuž se nám rozpadla obranná hra a soupeř toho využil. Po celý zápas dominoval a uštědřil nám nejtěžší porážku na turnaji.

Na turnaj jsme přicestovali s velmi mladým týmem, který v základní skupině podával velmi dobré výkony. Bohužel jsme ve čtvrtfinále doplatili na nezkušenost našich obranných řad.