logo

Ledce Cup 2023

Po letech jsme vyrazili na do Ledců. Hrálo se 2x7 minut ve čtyřech s brankářem. 

Sestava: Dědeček David-Lukášek Miroslav, Voltr Jaroslav, Janko Pavel- Jaroš David, Moravec David, Krejcar Jan 

FC Blešno- Peaky Pistacie 5:4(1:2) 

branky: Krejcar Jan 3, Jaroš David, Voltr Jaroslav

Vstup do utkání jsme měli tragický a po chybách Járy a Míní jsme prohrávali 0:2. Do poločasu snížil na -1:2.

Vstup do druhé půle jsme měli také hrozný-1:3. Po rozehře snížil střelou na zadní tyč Buld -2:3. O chvili později srovnal Jára-3:3. Obrat dokonal David Jaroš- 4:3.Minutu před koncem soupeř srovnal na -4:4. V poslední minutě vystihl rozehru soupeře Buld a sthrl vítězství na naší stranu - 5:4.

FC Blešno- Waynes team Nové Město 1:1(1:1)

branky: Jaroš David 

V zápase jsme se poměrně překvapivě po pěkné akci dostali do vedení Davidem Jarošem -1:0. Soupeř po chybě v naší rozehrávce srovnal na - 1:1. Tímto stavem utkání i skončilo.

FC BLEŠNO- Bomby k tyči Vamberk 3:7(0:4)

branky: Krejcar Jan 2, Voltr Jaroslav 

První půle se nám vůbec nepovedla a díky hodně laciným brankám jsme prohrávali- 0:4.

Vstup do druhé půle by lepší a po závaru se prosadil Buld -1:4. Soupeř odpověděl střelou hned z rozehry- 1:5. Pak proměnil penaltu  Jára- 2:5. Soupeř reagoval dvěma góly- 2:7. Nakonec ještě snížil Buld- 3:7.

FC Blešno  - Prima Jam 0:6(0:2)

V tomto utkání jsme na soupeře neměli.

FC Blešno- Převaděč Spojitosti 0:4(0:2) 

V utkání o postup ze skupiny jsme úplně vyhořeli v zakončení. A protože ani obranná činnost nebyla o nic lepší, tak jsme dále nepostoupili.

Na dnešní turnaj jsme poskládali velice zvláštní sestavu. Premiéru si na turnaji odbyl čtrnáctiletý David Dědeček a první dva zápasy se mu povedly, pak bohužel udělal pár chyb a už se to sním vezlo. Budeme muset zapracovat na větší psychické odolnosti. A útočná činnost nám odešla po třetím utkání a vrcholem byl poslední zápas, kdy jsme ani jednou netrefili branku. Zkušenosti nabrány a teď už to bude jenom lepší.