logo

Ledce Cup 2024

Po roce jsme opět vyrazili na turnaj do Ledec. Tentokrát v tomto složení:

Martin Novák - Hůlka Ondřej, Janko Pavel, Voltr Jaroslav - Cvrček Vojtěch, Krejcar Jan, Moravec David

FC Blešno  - FBC Zvoníci 1:4 (0:2)

branky: Voltr Jaroslav

V prvním utkání jsme byli zpočátku lepším týmem selhali jsme v zakončení a soupeř naše chyby trestal.

FC Blešno  - Klaksoni 2:3 (0:2)

branky: Krejcar Jan, Janko Pavel

Tentokrát jsme byli ze začátku horším týmem a zaslouženě jsme prohrávali 0:2. Postupem času jsme se herně zvedli a díky brankám Bulda a Pajase jsme srovnali stav na 2:2. Poměrně rychle jsme opět inkasovali a utkání jsme tedy těsně ztratili.

FC Blešno  - Stará Garda 4:0 (3:0)

branky: Krejcar Jan 3, Janko Pavel

V zápase jsme se obrovské chybě soupeře dostali hned v první minutě do vedení a to se nám povedlo postupně navýšit po pěkných akcích na 3:0. V druhé půli jsme prosadili opět téměř hned po rozehře a bylo rozhodnuto.

FC Blešno  - Impotentní střelci 5:2 (3:1)

branky: Krejcar Jan 2, Hůlka Ondřej, Cvrček Vojtěch, Voltr Jaroslav

Toto utkání jsme museli vyhrát, abychom měli ještě naději na postup. V utkání se soupeř dostal do vedení. Do poločasu se nám podařilo výsledek otočit na 3:1. V druhé půli soupeř snížil na 3:2. Poté však Martin dvakrát výborně přihrál na gól a my zvítězili 5:2.

FC Blešno  - Esa z Pralesa 3:2 (1:2)

branky: Cvrček Vojtěch, Krejcar Jan, Voltr Jaroslav

V utkání jsme celkem rychle prohrávali 0:2 i díky aktivitě Vaška Schobera. Pak však po krásné asistenci Pajase přeloboval brankáře Cvrnda a snížil na - 1:2. V druhé půli jsme do domácích bušili a nakonec jsme byli odměněni. Nejprve se nádhernou střelou do zadní šibenice prosadil Jára a minutu před koncem uklízel do prázdné brány Buld po skvělé práci Davida. To nakonec znamenalo, že jsme ve skupině skončili druzí!

FC Blešno  - Ruce v bok 2:5 (2:4)

branky: Hůlka Ondřej, Cvrček Vojtěch

V utkání s hráči z Opočna a zrádcem Standou jsme byli horším týmem. Soupeř rychle vedl 3:0. Poté snížil po povedené akci Ondra 3:1.Soupeř opět odskočil na rozdíl tří branek 4:1. Ještě před poločasem po dobrém protiútoku snížil do prázdné brány Cvrnda - 4:2. V druhé půli jsme sice tlačili, ale bez zakončení. Tak nám soupeř ještě v poslední minutě vstřelil gól.

Odehráli jsme nakonec dobrý turnaj, všichni hráči zaslouží pochvalu. Škoda, že jsme ve čtvrtfinále narazili na vítěze turnaje.