logo

Librantice Cup 2016

25/06/2016

Na tento turnaj, přijelo 7 mužstev a hrálo se systémem každý s každým, se našemu týmu podařilo sestavit dvě vyrovnaná mužstva.

Sestava - FC Blešno A: Radoň Luboš - Michael Kotland,Lukáš Daněk, Vít Novák, - Tomáš Krejcar, Jan Kotland, Pavel Janko

Sestava - FC Blešno B: Marek Novotný - Hůlka Ondřej, Jakub Moravec, Stanislav Jech - Dominik Dědeček, Jaroslav Voltr, Novák Lukáš

FC Blešno "A" - FC Blešno "B" 5:3

Branky:Krejcar Tomáš 3,Daněk Lukáš,??? - Jaroslav Voltr,Stanislav Jech, Dominik Dědeček

První utkání narazil náš tým na své béčkové kolegy. Utkání vypadalo v první fázi vcelku jednoznačně, když jsme od úvodu zaměstnávali hostujícího Marka v bráně a celkem brzy jsme se ujali tří-brankového vedení. V polovině druhého poločasu však soupeř trochu přitlačil na pilu a 3 slepenými góly dokázal snížit na 4:3. V závěru se nám však podařilo ještě vsítit pojistný gól.

FC Blešno "A" - Nazdárci 0:0

Branky:-----

Po úvodním úspěšném utkání jsme byli namlsani na další zisk tří bodů. Nicméně v tomto klání jsme si nedokázali vytvořit dostatek brankových příležitostí, a když už jsme si nějakou vytvořili, tak jsme v koncovce selhali. Po 3 bodech naopak sahali ke konci i hosté, ale Luboš v bráně nás dokázal podržet, a tak jsme získali alespoň ten bod.

FC Blešno "B" - FC Librantice "A" 0:2

Branky:-----

Toto utkání se béčku moc nepovedlo.

FC Blešno "A" - Penetrátoři 1:5

Branky:Janko Pavel

Toto utkání lze i podle výsledku hodnotit jako naše šesté nejpovedenější na turnaji. Prakticky celé utkání jsme se bránili, a do šancí jsme se dostali málokdy. Čestný úspěch zaznamenal ke konci utkání Pajas. Nutno říct, že soupeř nás převyšoval především v držení míče, neboť střel nevyprodukoval mnoho, avšak byl v nich takřka 100% úspěšný.

FC Blešno "B" - Nazdárci 1:1

Branky:Moravec Jakub

Kuba vybojoval pro béčko, alespoň bod.

FC Blešno "A" - FC Librantice "A" 4:1

Branky:???

Další zápas jsme sehráli proti domácím borcům, kteří byli letos posílení o 2 hráče TJ Sokol Malšova Lhota. Domácí na nás byli natěšení, čemuž odpovídal i úvod hry, kdy se celkem brzy dostali do vedení. S postupem času jsme však otěže utkání přebrali my, a nakonec si dokráčeli k celkem jednoznačnému výsledku.

FC Blešno "B" - FC Librantice "B" 4:0

Branky:Voltr Jaroslav 3, Moravec Jakub

Béčko tentokrát excelovalo.

FC Blešno "A" – FC Librantice "B" 3:2

Branky:Tomáš Krejcar,???,???

V předposledním utkání na nás čekal další tým z Librantic. V tomto zápase jsme čekali jednoznačný průběh, neboť b-tým tohoto soupeře přehrál 4:0. Prúběh hry však tak jednoznačný nebyl. Sice jsme se brzy dostali do dvoubrankového vedení, avšak soupeř na začátku druhé půle dokázal stav srovnat. 3 minuty před koncem se však po ideální přihrávce Michala Kotlanda dokázal prosadit Tomek.

FC Blešno "B" - 1.FK Újezd 1:2

Branky:Moravec Jakub

Béčko v tomto zápase prohrálo, více informací o utkání bohužel nemáme

FC Blešno "A" - 1.FK Újezd 2:4

Branky:????,????

Poslední utkání nám připravilo boj o stříbrné medaile. Hráči Újezda, jenž je účastníkem soutěže malé kopané však ukazovali, že již spolu mají něco odehraného, a nakonec si celkem zaslouženě dokráčeli k vítězství a na náš A-tým tak zbyla třetří příčka.

FC Blešno "B" - Penetrátoři 1:1

Branky:Voltr Jaroslav

Nejpovedenější zápas béčka na turnaji, když obrali o body celkového vítěze turnaje.

Závěr z pohledu A-týmu: Ačkoli přišlo oproti loňskému roku zhoršení, i tak je nutno tým pochválit. Po celý průběh turnaje předváděl až na výjimky týmový výkon s velkým množstvím přihrávek. Největší propadák jsme zaznamenali proti třebechovickým penetrátorům, kde ani není z hráčského hlediska co hodnotit, protože jsme se takřka k balonu nedostali. Ztrátou samozřejmě byla i remiza proti Nazdárkům. Poslední utkání proti Újezdu už chyběla motivace, čemuž odpovídal i výkon týmu. V ostatních utkáních jsme předvedli kvalitní výkony, za které se určitě stydět nemusíme.

Závěr z pohledu B-týmu: Béčko titul neobhájilo, hlavně z důvodu, že oproti loňskému ročníku mu chyběl elitní obránce nejlepší střelec turnaje, ale i tak předváděná hra týmu byla dobrá a ještě se zlepšila po příjezdu Kuby Moravce, hlavním nepřítelem týmu bylo špatné zakončení.


(JK)