logo

Ajax Cup Voděrady 2013

28/12/2013

V sobotu 28. prosince jsme se zúčastnili posledního turnaje v tomto kalendářním roce. Turnaj se konal ve Voděradech. Hrálo se v malé tělocvičně a hrací doba byla 2x 9 min.

Sestava: Mazan David - Kotland Michael, Krejcar Jakub, Moravec Jakub, Hůlka Ondřej - Krejcar Jan, Janko Pavel, Moravec Dominik, Krejcar Tomáš

FC BLEŠNO - Šmidli Boys 2:2 (2:1)

B: Krejcar Jan, Janko Pavel

Do prvního utkání jsme vstoupili naprosto excelentně - nejprve si Honza dorazil vlastní střelu a poté jsme se po krásné kombinaci po ose Ondra - Honza - Pajas dostali do vedení 2:0. Pak si však slabší chvilku vybral David a pustil slabou střelu z dálky. V druhém poločase jsme soupeři dovolili i srovnat a i přes množství šancí jsme se do vedení již nedostali, a tak se zrodila remíza.

FC BLEŠNO - Union Kostelec 3:2 (1:2)

B: Krejcar Jan, Krejcar Jakub, Krejcar Tomáš

V tomto utkání jsme se díky Tomkovi se štěstím dostali do vedení 1:0. Pak jsme však soupeři dovolili otočit do konce poločasu na 1:2. Ve druhém poločase jsme však díky důrazu v brankovišti soupeře dokázali utkání otočit a získat tak první tři body.

FC BLEŠNO - Čege Mege Rychnov nad Kněžnou 1:4 (0:3)

B: Krejcar Jakub

Tento zápas se nám hrubě nepovedl a vše bylo hned od začátku špatně a podle toho také dopadl výsledek.

FC BLEŠNO - Malá Šance Rychnov nad Kněžnou 2:3 (2:0)

B: Krejcar Jakub, Krejcar Jan

V prvním poločase nás nejprve dostal do vedení střelou z dálky Honza a poté krásným centrem trefil Kuba Moravec hlavu Kuby Krejcara a bylo to 2:0 pro nás po první půli. Druhý poločas pro nás začal nešťastně, když hned v první minutě jsme inkasovali a nakonec jsme dovolili soupeři utkání otočit.

Čtvrtfinále: FC BLEŠNO - Atlético Chuligán Dobruška 3:7 (1:1)

B: Krejcar Jakub 2, Krejcar Jan

Ve čtvrtfinále jsme narazili na tým s nejkvalitnějším kádrem na turnaji. V prvním poločase se soupeř zaslouženě dostal do vedení. Poté jsme však zlepšili naší hru a začali přicházet šance. Těsně před koncem prvního poločasu Tomek krásným obloučkem nalezl Honzu a ten pravou nohou z voleje prostřelil brankáře jeslemi - 1:1. Vstup do druhého poločasu se nám hrubě nevyvedl - rychle jsme prohrávali 1:4. Pak však nejprve Kuba Krejcar tečoval do sítě střelu Pajase a poté sám Kuba snížil krásnou střelou pod břevno na 3:4. Stále jsme byli v tlaku, ale další branku jsme již nepřidali. Naopak soupeř nás ještě dvakrát vyškolil.

Naše cesta na tomto turnaji skončila již ve čtvrtfinále, avšak za předvedenou hru se rozhodně stydět nemusíme. Vzhledem k rozměrům haly nejspíše na tento turnaj již nepojedeme.

Zmínka o turnaji v médiích.