logo

AC Zeppelin Cup 2013

03/03/2013

Turnaje, jenž se hrál v hale hradecké Slavie, se zúčastnilo 10 týmů rozdělených do dvou skupin - každý zápas se hrál 11 minut.

Sestava: Hříbal Vojtěch - Daněk Lukáš, Havelka Milan, Krejcar Jakub, Krejcar Ondřej - Janko Pavel, Krejcar Jan, Krejcar Tomáš

FC BLEŠNO - Black Stars HK 1:0

B: Krejcar Jan

Proti účastníkovi Okresního přeboru jsme neodehráli moc dobrý zápas, což bylo zapříčiněno i tím, že Pajas s Milanem dorazili později. Nakonec se naše jedna ze dvou šancí ujala a zvítězili jsme 1:0.

FC BLEŠNO - Gunners 1:3

B: Krejcar Jan

ŽK: Krejcar Jan

Zde jsme již byli kompletní, ale moc to nepomohlo. Soupeř se ihned z rozehry dostal do vedení - 1:0. O dvě minuty později jsme již prohrávali 0:2. Poté se nám podařilo snížit na 1:2. V této části zápasu jsme soupeře hodně přitlačili, ale bohužel z přímého kopu jsme inkasovali potřetí.

FC BLEŠNO - Replacement 3:0

B: Krejcar Tomáš 2, Krejcar Jakub

V tomto zápase jsme soupeře z 2.B třídy bez problému přehráli a v klidu zvítězili.

FC BLEŠNO - Merčeston 1:1

B: Krejcar Jan

V zápase o první místo ve skupině jsme se zhruba v polovině zápasu dostali do vedení 1.0. V poslední minutě jsme však inkasovali, což rozhodlo o tom, že skončíme druzí ve skupině.

Semifinále: FC BLEŠNO - Boca Králíky 1:3

B: Krejcar Jan

V tomto zápase jsme již ve druhé minutě prohrávali 0:1. Naštěstí se nám podařilo srovnat. Soupeř se však poměrně záhy dostal opět do vedení - 2:1. Dvě minuty před koncem jsme dostali možnost přesilové hry za žlutou kartu soupeře. Tuto výhodu jsme však zahráli katastrofálně a umožnili soupeři zvýšit na 3:1.

O 3. místo: FC BLEŠNO - Merčeston 2:1

B: Janko Pavel, Krejcar Jan

V posledním dnešním utkání jsme opět inkasovali jako první. Poté si však vzal míč Pajas a téměř z nulového úhlu vyrovnal. Tři minuty před koncem jsme se dostali do vedení, které jsme nakonec uhájili a získali tak druhý letošní pohár.

Chtěl bych všem hráčům poděkovat za snahu a předvedené výkony. Třetí místo zhruba odpovídalo naší dnešní předváděné hře.

P.S.: Když jsme přišli do šatny, čekalo na nás velmi nemilé překvapení v podobě vybílených peněženek, ukradeného mobilu a kamery. Naším jediným štěstím bylo, že kapsář zřejmě nebyl žádný amatér, protože nám zůstali alespoň veškeré doklady.

Zmínka o turnaji v médiích